"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Amnesia.
Sunday, 22 September 2013 • 00:01 • 0 comments
Assalamualaikum wbt.
Hah t'kejut ka sy letak tajuk entri ni Amnesia ?
Actually ni anime yg bru ja habis sy tgk. Download ja anime tu, terus sy tgk.
Bosan tu x jugak, tp sedihhh~ Sedih sebab cepat sangat cerita tu habis. Tapi x payah nak sedih sangat lah kan, dah cerita dia mcm tu, terima ja la.

Amnesia ni best sangat.
First tengok anime ni, rasa confuse.
Tp bila ending, da faham cerita ni.
So, klu korg nak tgk cerita ni, korg memerlukan line internet yg sangat hebat bat bat. 
Okay, maybe sesetengah penggemar anime suka tgk online ja tanpa download utk jimat GB kat laptop.
Ada pulak sesetengah penggemar anime suka download dan kumpul smua anime tu.
Walaupun dah habis tengok, x jugak di deletenya. Macam Ateen la.
Suka sangat kumpul anime banyak2 and letak dalam 1 folder.
Lappy hanya 500GB klu ada external ok jugak kan ? ni external pun xda. Thumbdrive pun t'tinggal kat Melaka. Hanya mampu b'doa ja supaya lappy tak hangkang. hoho, adios~ sayonara!
Assalamualaikum wbt. 



PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah