"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Bila aku bosan.
Monday, 23 September 2013 • 00:15 • 2 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt & slmt mlm. 
Korg klu bosan, mesti ada buat sesuatu kan ?
Ada org tu, klu dia bosan dia ska jalan2.
Klu mcm Ateen, sy lebih kpd indoor type of person.
Klu dkt rumah, ada ja yg sy buat. Yang pasti, duk hadap lappy la.
Dgn berbekalkan minat dan kursus, dpt la sy buat beberapa tempahan banner & bunting.
Klu xda job pun, sy buat comic. Tapi comic tu bkn 100% dr sy.
Means, character yg sy guna utk comic tu bkn sy yg design. Sy ni cuma letak background & create a story.
Ni contoh character sy dlm WLO.



Ni comic yg sy buat ( character dlm comic xda kaitan dgn character kat atas ni k )





Hah~ tu la keja sy. Nnt sy buat versi BM pulak. :3
Comic kat atas ni sy publish kat official forum WLO ja.
Sy decide nak letak kat sni.
That's all~ :) sayonara.



PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah