If I'm wrong, educate me. Don't belittle me.


Bila aku bosan.
Write by Mrs NorSalihah on Monday, 23 September 2013 | 2 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt & slmt mlm. 
Korg klu bosan, mesti ada buat sesuatu kan ?
Ada org tu, klu dia bosan dia ska jalan2.
Klu mcm Ateen, sy lebih kpd indoor type of person.
Klu dkt rumah, ada ja yg sy buat. Yang pasti, duk hadap lappy la.
Dgn berbekalkan minat dan kursus, dpt la sy buat beberapa tempahan banner & bunting.
Klu xda job pun, sy buat comic. Tapi comic tu bkn 100% dr sy.
Means, character yg sy guna utk comic tu bkn sy yg design. Sy ni cuma letak background & create a story.
Ni contoh character sy dlm WLO.



Ni comic yg sy buat ( character dlm comic xda kaitan dgn character kat atas ni k )





Hah~ tu la keja sy. Nnt sy buat versi BM pulak. :3
Comic kat atas ni sy publish kat official forum WLO ja.
Sy decide nak letak kat sni.
That's all~ :) sayonara.




FUTURE
PAST