"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Support ?
Tuesday, 1 October 2013 • 11:52 • 0 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt.
 hi ! ^^ Hari ni di sebabkan rajin buat comic dan malas buat assignment, sy nak minta pendapat korg. Ok tak comic ni ? ish~ nmpak cheesy pla sy mcm ni. haha, well sy suka create story mcm ni. hee.
Klu byk feedback yg good good, sy akn continue comic ni. Yg kat bawah ni setakat intro dia ja. xD

Sebenarnya sy malu buat mcm ni, haha. Takut nnt ada yg kata , " alaa~ minah ni show off " .
xnak xnak mcm tu sy just nak kongsi ja. K la bye.



PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah