"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Tetiba Rajin, apa hal ?
Thursday, 3 October 2013 • 14:42 • 1 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم




Assalamualaikum wbt :)
Hi korg. Pada 3 Oktober 2013 ni tetiba ja sy terasa rajin buat assignment.
Tapi 50% Assignment, 50% lagi blog @ etc.
Ateen amik Hotel Management, tp kenapa tiba2 amik assignment yg xda kaitan langsung dgn course ?
Grrrr.. Sy tangguh sem :'(
Oleh disebabkan kesihatan tdk mengizinkan, umi & abah xnak sy balik Melaka. Takut nnt tambah teruk sakit sy ni. Tinggal 2 sem je lg nak grad, Ateen da buang masa tau.
Menyesal~

Pernah terfikir jugak, "kenapa lah aku ni blh sakit smpai mcm tu ? org lain sakit lebih teruk blh jugak run their own daily life mcm biasa". 

InshaAllah, klu xda halangan sy akan study balik bulan ni. Bukan masalah kesihatan ja yg menjadi penghalang, ada banyak lg masalah. Kekadang tu jeolous jugak tgk classmate dah last semester, Ateen msih lg tangguh sem. Sedih sedih~  Apa2 pun, doakan sy k ^^


PS : mesti ada yg tertanya2: Ateen ni tangguh sem, tp knpa buat assignment pulak ? Haha. Side income sy dgn membuat assignment student lain. Tp rasa x best la. Perasaan buat assignment sendiri dgn assignment org lain ni b'beza. BTW, wish me luck !




PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah