"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Kenapa sy x join GA ?
Friday, 31 January 2014 • 13:21 • 1 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم




Assalamualaikum wbt  Short entry here !
Kenapa sy x join GA semenjak ni ? Ada sebabnya tau. Bukan ske hati je x nak join.
Ikutkan hati, memang nak sangat join GA yg korg invite tu. Tambah2 dgn CNY tahun ni, mmg byk la GA kan.
Alhamdulillah, setelah join byk GA sblum ni sy dpt la rezeki. Dapat top up RM5 dr GA Giga Join & Win by Wanie & Putri Blogger. 
Hah ! Sambung balik entry kali ni, sy x dapat join GA di sebabkan masalah teknikal.
Sekarang, sy online menggunakan wifi kolej. Tambahan pula, wifi kolej ni block FB 
Tak tau la kenapa, mungkin pihak kolej x nak student layan FB sangat kot. Hmmm~ mungkinlah.
Okay la. Tu je nak bgi tau. Saya harap korg korg korg memahami situasi sy skrg ni.
Bukan x nak join, bukan x nak support GA korg, tp keadaan internet sy skrg ni mmg x mengizinkan.
Sorry korg 











PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah