If I'm wrong, educate me. Don't belittle me.


Kenapa sy x join GA ?
Write by Mrs NorSalihah on Friday, 31 January 2014 | 1 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم




Assalamualaikum wbt  Short entry here !
Kenapa sy x join GA semenjak ni ? Ada sebabnya tau. Bukan ske hati je x nak join.
Ikutkan hati, memang nak sangat join GA yg korg invite tu. Tambah2 dgn CNY tahun ni, mmg byk la GA kan.
Alhamdulillah, setelah join byk GA sblum ni sy dpt la rezeki. Dapat top up RM5 dr GA Giga Join & Win by Wanie & Putri Blogger. 
Hah ! Sambung balik entry kali ni, sy x dapat join GA di sebabkan masalah teknikal.
Sekarang, sy online menggunakan wifi kolej. Tambahan pula, wifi kolej ni block FB 
Tak tau la kenapa, mungkin pihak kolej x nak student layan FB sangat kot. Hmmm~ mungkinlah.
Okay la. Tu je nak bgi tau. Saya harap korg korg korg memahami situasi sy skrg ni.
Bukan x nak join, bukan x nak support GA korg, tp keadaan internet sy skrg ni mmg x mengizinkan.
Sorry korg 












FUTURE
PAST