If I'm wrong, educate me. Don't belittle me.


Daftar Kursus Kahwin
Write by Mrs NorSalihah on Monday, 27 October 2014 | 1 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Alhamdulillah  setelah beberapa hari ni sy dok fikir pasal kursus kahwin ni, Tak lepas lagi, hari tu dah pergi tapi pendaftaran tutup. Kena tunggu hari ni, tp tak pa. Berbaloi juga. Kali ni sy daftar dan ambil kursus kahwin seorang diri, bakal suami kerja kat KK. Tapi tu tak menjadi masalah, sy okay ja. Semoga semua urusan sy dipermudahkan.

Pagi tadi sy gerak awal untuk daftar, bila dh sampai kat pejabat agama ramai pula yg nak daftar. Terfikir jugak, sempat ka atau tak ni. Banyak sangat org. Kursus ni terhad untuk 100 org sahaja, pihak pejabat agama dh print 100 keping borang siap-siap. Berdebar masa nak tgk borang tu ada lagi kah atau tak. Alhamdulillah, borang tu ada. 

Dah isi borang, pergi kaunter and pegawai tu ckp nasib baik sy cepat, sy peserta yg ke 98 masa tu. Alhamdulillah, happy nya. InshaAllah, hujung minggu hadapan sy akan mengikuti kursus tu. Kalau xda halangan lah. hehe


Terima kasih kerana membaca :)









FUTURE
PAST