If I'm wrong, educate me. Don't belittle me.


This is not the right time to have a fever
Write by Mrs NorSalihah on Wednesday, 26 November 2014 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum wbt
Oleh disebabkan terlalu busy, hampir setiap hari sy x lekat di rumah. Banyak sangat nak kena siapkan, tu yg sy kesana kemari utk siapkan wedding next week nanti. And then, sy sedar yg sy kena jaga diri, jaga kesihatan, nak2 dekat dh dengan hari perkahwinan tu. Jadi, sy mengambil keputusan untuk berehat sahaja dirumah. Umi ckp, jangan layan sangat demam tu. But I feel really exhausted, badan terasa lemah ja, selera makan xda dan banyak lagi laa~ 

 Semua ni menjadi pengajaran kepada sy. Okay, sy yang salah sebab tak jaga diri sendiri. Kesian badan sy ni, sy yg seksa dia. Sy x kan push sngat badan sy, badan ni pun tau jugak erti penat. I wanna give time to my body utk sembuh sepenuhnya, then barulah siapkan preparation utk wedding nanti. Tetapi, dengan bantuan family kerja sy menjadi senang. Alhamdulillah, sy bersyukur sangat2


Terima kasih kerana membaca :)







FUTURE
PAST