"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Phone hilang ?!
Sunday, 28 December 2014 • 02:27 • 0 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum wbt
Dengan rasa nak nangis sy buat entry ni. Sob sob~ Semenjak ada phone baru (Samsung), sy selalu abaikan phone yg hilang (Sony Ericson) seperti gmbar kat atas ni hah. Hmm~ mungkin dia merajuk kot, tu yg hilangkan diri

Cerita si Sony ni hilang semasa sy dan hubby jalan2. Dah kebiasaan sy, selalu letak semua stuff kat dlm beg termasuklah phone. Entah kenapa masa tu tergerak hati nak letak si Sony ni didalam poket. Kenapaaaa? kenapaaaaa? kenapa nak letak kat dlm poket ?!! Sy pun x tau. Bila fikir balik, rasa menyesal pulak Sy baru perasan Sony hilang keesokan harinya, cari punya cari, x dapat. Then sy call, tapi sunyi ja. So sy decide utk call sekali lagi, and and and someone pick up the phone and it wasn't me or hubby. It's someone else !! Ya Allah ~ nasib baik ada org yg jujur. Thanks la kat org ni. Dia jumpa kt dalam bas fon tu. DAH AGAK !! Fon jatuh dr poket semasa sy duduk.

Kenapa sy risau sangat ? Well, sejujurnya sy sayang Sony tu. Sebab sy beli dgn duit gaji sy 1st time kerja dulu. Cuai nya sy ni From now on, sy cuba utk lebih peka dan berhati-hati. And oh ya ! Phone tu sy dpt semula hari Isnin minggu dpn, sbb org yg jumpa tu xda kat sini. Don't care laaa~ yg pnting Sony tu ada. And thanks a lot kpd org yg jumpa tu. Alhamdulillah


Terima kasih kerana membaca :)





PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah