"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Di Bulan Mulia
Friday, 2 June 2017 • 22:24 • 0 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum ❤ 

Alhamdulillah. Kita dah berpuasa 7 hari. Bersyukur sangat dpt puasa lg pada tahun ni. As usual rutin harian sebagai seorang suri rumah tangga ni mmg mencabar. Walaupun duduk rumah, terasa penatnya tu. Tapi tidaklah sepenat suami yang sedang bekerja tu. Cukup lah penat yang blh ditanggung badan ni. Multi-tasking sebagai sorg ibu mmg la biasa. 

Haha Oh ya ! Laptop sy dgn sendirinya elok. Entah kenapa tetiba dia elok, mungkin sbb mood dia ok kot. Atau dah x merajuk dgn sy. Gembira bukan main lg. Dah setahun kot laptop ada masalah, tetiba ok. Harap2 lappy x buat hal lg. Sbb bila masa sy rasa nak aktif post kat blog, masa tu la ada ja yg buat hal. Sekarang ni phone lak yg problem, next week mmg nak hantar kedai. Husband ckp elok beli baru ja sbb phone tu dah byk kali hantar, byk guna duit. Elok beli baru ja. Hati ckp nak, tp entah la. Akan difikirkan dan dibincang semula dgn husband sekali lg. Online laptop harapkan Pusat Internet 1Malaysia, elok dah tu drpd x da langsung. Tapi tapi tapi !!!! PI1M tu block tumblr. Entah la kenapa. Agak geram jgak sbb sy selalu amik smiley kat 1 tumblr ni. Dan ! Wordpress pun mcm kna block jgak ! Selain blog, fb, sy just main game ja. Haha , online game. Wonderland Online. Walaupun dah nak dekat 6 tahun main game tu, diri ni masih agak newbie @ noob lg sebenarnya. Kadang sy cepat bosan main game yg memerlukan 'training' untuk level up. Training bukan sekejap, walaupun training secara remote auto x rasa mcm buang letrik ja. Hahaha ! Bukan gamer yg sebenar. Tapi diri ni otaku yg sebenar. Post kali ni x fancy sangat. Selalunya ada emote comel2. Okay ! That's for today. Thank you for reading .





PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah