"Petite mom in this big world"
ENTRY• Archive• LINKIES• Quotes

Penggemar Anime
Wednesday, 26 July 2017 • 03:24 • 0 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum
Entri kali ni pasal anime. Anime ni kartun Jepun mcm Dragon Ball, Sailor Moon, Super Doll Lica etc. Hah~ yg tu la anime. Sy mmg sorg penggemar anime. Mula jatuh hati dgn anime masa umur 9 tahun. Anime yg pertama sy tengok ialah Dragon Ball. Dulu 1 family tgk anime tu, setiap Sabtu & Ahad di TV2. Byk btl kenangan masa tu. Sehingga sekarang sy tetap dgn minat menonton anime. X kisah la umur, abah sy pun msh lg tgk anime walaupun dah 54 tahun. X kira umur la katakan~

List anime yg sy dah tgk mmg tak terkira. Mmg byk. Sarang utk tgk anime online ni ada ja, tp sy lebih prefer yg siap download. SENANG~ klu net slow, x payah sakit hati tggu video buffering, x payah load page berjuta kali create 1 folder utk anime ja. Pembekal2 anime yg dah siap didownload ialah kwn2 & family. Tapi kekadang bila terasa seperti net laju, gatal la tgn ni utk download anime. PENTING !! anime tu wajib yg dah 'complete', x mau yg masih 'on-going'. Jenis hati x tau erti sabar mmg mcm ni Ni sesetengah anime yg sy dah tgk, yg lain sy x ingat.

Fushigi Yuugi
Ao No Exorcist
Beelzebub
Blood+
Kaichou Wa Maid Sama
Kamisama Hajimemashita
Kamisama No Memo Chou
Card Captor Sakura
Myself ; Yourself
One Punch Man
Pandora Hearts
Shining Tears X Wind
Sword Art Online
Uchuu No Stellvia
Uta Kata
Chobits
Clannad
Midori Days
Yu Yu Hakusho
Angel Beats
Bleach
Fate Stay Night
Freezing
Shounen Onmyouji

OK ! Tu ja yg dpt sy senaraikan. Sbb tu yg sy ingat. Bila dah jd sorg ummi ni masa mmg sgt terhad. Dulu anime yg 12 episod, sy blh habis tgk dlm masa sehari 2 hari. Sekarang ni mmg lama la. Kdg seminggu nak habiskan Thanks for reading







PASTFUTURE
Petite Mom

Hello! I'm NorSalihah. Petite mom to my fav daughter and having petite family in this big world. Having a bless marriage with my fav husband. This is my own blogskin coding. Gonna make another design for free.


Petite Family
Married to my love, Azizul Ghani. Mom to my dear daughter, Raudhatul Jannah