If I'm wrong, educate me. Don't belittle me.


Penggemar Anime
Write by Mrs NorSalihah on Wednesday, 26 July 2017 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum
Entri kali ni pasal anime. Anime ni kartun Jepun mcm Dragon Ball, Sailor Moon, Super Doll Lica etc. Hah~ yg tu la anime. Sy mmg sorg penggemar anime. Mula jatuh hati dgn anime masa umur 9 tahun. Anime yg pertama sy tengok ialah Dragon Ball. Dulu 1 family tgk anime tu, setiap Sabtu & Ahad di TV2. Byk btl kenangan masa tu. Sehingga sekarang sy tetap dgn minat menonton anime. X kisah la umur, abah sy pun msh lg tgk anime walaupun dah 54 tahun. X kira umur la katakan~

List anime yg sy dah tgk mmg tak terkira. Mmg byk. Sarang utk tgk anime online ni ada ja, tp sy lebih prefer yg siap download. SENANG~ klu net slow, x payah sakit hati tggu video buffering, x payah load page berjuta kali create 1 folder utk anime ja. Pembekal2 anime yg dah siap didownload ialah kwn2 & family. Tapi kekadang bila terasa seperti net laju, gatal la tgn ni utk download anime. PENTING !! anime tu wajib yg dah 'complete', x mau yg masih 'on-going'. Jenis hati x tau erti sabar mmg mcm ni Ni sesetengah anime yg sy dah tgk, yg lain sy x ingat.

Fushigi Yuugi
Ao No Exorcist
Beelzebub
Blood+
Kaichou Wa Maid Sama
Kamisama Hajimemashita
Kamisama No Memo Chou
Card Captor Sakura
Myself ; Yourself
One Punch Man
Pandora Hearts
Shining Tears X Wind
Sword Art Online
Uchuu No Stellvia
Uta Kata
Chobits
Clannad
Midori Days
Yu Yu Hakusho
Angel Beats
Bleach
Fate Stay Night
Freezing
Shounen Onmyouji

OK ! Tu ja yg dpt sy senaraikan. Sbb tu yg sy ingat. Bila dah jd sorg ummi ni masa mmg sgt terhad. Dulu anime yg 12 episod, sy blh habis tgk dlm masa sehari 2 hari. Sekarang ni mmg lama la. Kdg seminggu nak habiskan Thanks for reading








FUTURE
FUTURE